Tony Moly Tako Pore All-in-one Cleansing stick

  • Марка: Tony Moly
Цена: 44,95 лв.
+ -
Моля, изберете:

Иновативен стик, четири-в-едно, за почистване на лицето от грим, замърсявания, излишен себум и запушени пори. Нанася се лесно на лицето като твърд балсам, разтапя се като масло, което се свързва с всички маслено-базирани неща по лицето (разбирай - грим, себум) и накрая магически се превръща в микро пяна с балончета за финално почистване на всичко. В другия край на октопода се намира силиконова четка, с която почистваш порите още по-дълбоко, като междувременно си правиш масаж, засилващ кръвообръщението. Win-win!

Този продукт е супер заместител на азиатското двустепенно почистване, което е една от тайните за кристално чиста кожа, но без да ползваш два отделни продукта (с четката направо стават три!)

Съдържа таурин, който хидратира и свива порите, сол от Мъртво море за успокояване, вода от черен торф за абсорбция на токсините и специален комплекс на Tony Moly за свиване на порите и контрол на производството на себум. 

35гр.

Характеристики
Начин на употреба и съставки
Характеристики
Желан ефект
Чистота - без пъпки и черни точки
Начин на употреба и съставки

Начин на употреба: Нанеси стика директно на лицето си, без да го мокриш, независимо дали си с грим, или не. С чисти ръце масажирай балсама и в деликатните зони - очи, устни, за да премахнеш грима от там. Намокри силиконовата четка и масажирай цялото лице, докато започнат да се появяват балончета. Измий лицето с хладка вода. Не забравяй да измиеш и четката! Тя може и да се отделя от октопода за по-сериозно почистване. 

Съставки: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Polyethylene, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Water, Silica, Propylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Fragrance, Charcoal Powder, 1,2-Hexanediol, Sea Salt, Sea Silt, Montmorillonite, Sea Water, Butylene Glycol, Glycerin, Acacia Senegal Gum, Citric Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Peat Water, Taurine, Phenoxyethanol, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Yucca Vera Leaf/Root Extract, Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) Root Extract, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin