MEAN SKIN BOX Декември

Цена: 29,95 лв.
+ -
Моля, изберете:

Лимитираната кутия за декември вече е тук! В месецът на подаръците сме ти приготвили седем продукта, с които да се наградиш за изминалата година или да зарадваш някого, когото харесваш. Отстъпката е над 35% а самата кутия е красиво допълнение към козметичната ти колекция (ние си държим маските в нея). 

°

Започваме с абсолютния бестселър на theskin.bg - Лепенките за пъпки на COSRX. 24 лепенки в три различни размера, които за една вечер "убиват" всяка напираща да излезе пъпка. Тънката хидроколоидна лепенка лекува инфекцията и унищожава бактериите, причинители на акнето. Тя "изсмуква" съдържанието на запушената пора, като не изсушава, а напротив - поддържа идеална влага около раната, без да я запарва. Дори и щастливците с идеална кожа се опъпчват покрай Коледните софри и според нас тези лепенки са must-have за абсолютно всеки!

°

Продължаваме с три серии маски, които познаваш от сайта - Innisfree Skin Clinic, Tony Moly Master Lab и Leaders Amino. И трите са висок клас маски, със силни активни съставки (а не само с растителни екстракти) и са с тънък "шийт" за да прилепват идеално по лицето, без да се мачкат и свличат. Можеш да си подскачаш с тях тоест :)

°

Има и още една, четвърта шийт маска, ексклузивна за кутията, ще я оставим като изненада. 

°

Шестият продукт е за тяло - душ гел с аромат на коледни бисквитки...който го е пробвал знае какво удоволствие е в студен ден да си вземеш топъл душ, обгърнат от този празничен аромат!

°

Last but not least...един нов продукт от най-сладурската марка Tony Moly - от новата серия Tako pore, в която всичко е с опаковки-октоподи (вдъхновили са се заради съдържанието на таурин, което е най-високо точно при тях). В тази кутия получаваш голямата лепенка за почистване на пори в цялата Т-зона - чело, нос и около носа, където порите са най-разширени. 

°

Добра селекция нали? 

Доставката е безплатна до офис на Еконт за поръчки над 45лв и до адрес за поръчки над 80лв.