BOX 09

Цена: 29,95 лв.
+ -
Моля, изберете:

Това е новата кутия в ограничен тираж - номер 09 :)

Избрали сме седем sheet маски, с които смело да посрещнеш есента в града:

A'pieu Coffee Milk one-pack firming mask - стягаща и енергизираща маска с екстракти от кафе и мляко, аденозин, колаген и ферменти за супер свеж вид 

Benton Aloe soothing mask pack - хидратираща и успокояваща маска с алое и зелен чай за първите студени и ветровити дни, в които кожата става по-груба и зачервена. 

Duft&Doft Hydra soother deep hydration mask - хидратираща, балансираща и ревитализираща маска - подобрява естествената бариера на кожата, която предпазва от загуба на влага; подобрява цялостното състояние на кожата.

G9 Skin Self aesthetic Water-full facial mask - дълбока хидратация с патентовани съставки и успокояващ и освежаващ кожата комплекс от девет билки. Кремообразна консистенция, подходяща за суха кожа. 

I'm sorry for my skin S.O.S Jelly mask - Soothing - Тази маска носи настроението на отминалото лято, което освен приятни спомени често оставя и неприятни следи върху кожата. Успокоява раздразнения. 

Missha Airy fit sheet mask Cucumber - Лека хидратираща маска с високо съдържание на екстракт от краставица и водна текстура, подходяща дори и за най-склонната към омазняване кожа. 

Nature republic Real nature mask sheet Chamomile - Хидратация и освежаване с тази маска, съдържаща богат извлек от лайка.

Получаваш маските в нашата красива картонена кутия, без найлонови куриерски пликове (защото обичаме природата)

Начин на употреба на всички маски : Маската се изважда от индивидуалната си опаковка, разгъва се и се поставя на лицето за 10-20 минути. След премахване лицето не се измива а с леко потупване останалият по кожата серум се оставя да се абсорбира в нея за по-силен и дълготраен ефект.