Advanced set ХИДРАТАЦИЯ

Цена: 43,65 лв. 29,95 лв.
+ -
Моля, изберете:

Ако вече имаш опит със шийт маските и искаш да опиташ повече различни видове за хидратиране и съживяване на сухата и уморена кожа - ето го и новия пакет за теб.

С него ще имаш възможност да опиташ маски за лице на различни марки, с различни активни съставки и да прецениш кои са най-подходящи точно за теб. Всеки производител на изрязани маски използва специфичен материал за самия sheet, различават се също по големина и по изрязване на отворите за очите, носа и устата. Серумите, с които са напоени са с различна консистенция (течност, гел, крем) и се държат различно върху кожата - някои попиват бързо след премахване на маската, други оставят защитен "филм" върху повърхността и. Като пробваш няколко марки можеш да разбереш кои са най-подходящи конкретно за твоята кожа и форма на лицето и след кои се чувстваш най-добре. 

Всички маски за лице в theskin.bg са от водещите производители в страната - световен лидер в козметиката и създател на изрязаните sheet маски - Южна Корея и са тествани и подбрани с много любов от екипа на theskin.bg :)

Advanced set Хидратация съдържа:

  1. Leaders Amino Moisture mask: Дълбоко хидратираща маска със серамиди, хиалуронова киселина и комплекс от 17 аминокиселини, които укрепват водната бариера на кожата, задържаки влагата в нея.
  2. SNP Otter mask: Маска с лице на видра и напоена с кокосова вода и есенции за дълбока хидратация и постигане на мека и гладка кожа. Хиалуронова киселина и дизахариди привличат и задържат водата в клетките. Кокосовата вода хидратира дълбоко и насища кожата с електролити и калий
  3. Innisfree My real squeeze Rice: с екстракт от ориз за хидратация с доказани при клинични тестове резултати - 125% увеличаване на влажността в кожата след еднократно използване.  Обогатена със "зелен комплекс" от остров Jeju за здрава и красива кожа  - зелен чай, мандарина, кактус, орхидея, листа от камелия.
  4. Innisfree My real squeeze Rose mask: с розова вода за хидратация и жизненост на кожата. Обогатена със "зелен комплекс" от остров Jeju за здрава и красива кожа  - зелен чай, мандарина, кактус, орхидея, листа от камелия.
  5. Innisfree My real squeeze Bamboo : с екстракт от бамбук за здрава и хидратирана кожа. Образува защитна бариера и балансира стресираната и уморена кожа.
  6. Tony Moly I'm real Avocado: екстракт от авокадо подхранва и хидратира кожата в дълбочина, правейки я жизнена и еластична.
  7. Tony Moly Master Lab Hyaluronic acid: Маска с хиалуронова киселина за супер хидратация.  Създава водна бариера, която моментално прави кожата по-мека и гладка.

Всяка от маските се поставя на почистено лице и се оставя да подейства около 20 минути. Обикновено в пакета остава още от концентрирания серум - ние го ползваме за да намажем шия, деколте и тяло, докато чакаме маската. След премахване оставащият по лицето серум не се отмива, а леко се разнася до попиване в кожата.